Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 6 juni 2019

I vårt paradis


Efter en klibbig svettstinkande dag på arbetet var det otroligt skönt att komma hem till vårt eget paradis. Dricka iste och äta glass i skuggan.
Zeb behövde slippa i ån för ett dopp och jag hade inga planer på att själv simma. Men när jag stod där i plurret och shortsen började ta in vatten så tänkte jag att vad sjutton och så doppade jag mej med kläder och allt. I simskolan är ju klädsim ett seriöst inslag i nåt simmärke. Inget märkvärdigt alls.


I kväll har vi dragit upp två döda växter och ena platsen fyllde jag med tagetes och på den andra ska vit syren planteras. Tycker jag sprungit runt med mina blomplantor och pillat ner lite här och där. Så börjas ju också bevattningen och det är en evigt kånkande med kannor. Men har jag bara tid och ingen stress så känns det hur naturligt som helst att sätta kvällen på det.



De här dagarna är nog att ta vara på. Finare än så här blir det inte hur vi än väntar. Det underbara ljuset som silar björkkronorna om kvällen. All grönska och all enkelhet. Ibland känner jag mej sprängfärdig av lycka till livet och allt och alla jag omger mej med.
Det blev ett andra dopp, ett kvällsdopp med simdräkt denna gång. Galet kallt med ack så ljuvligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar