Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 11 juli 2019

Det är nära nu


Plockade ut det som ännu var fint ur födelsedagsbuketten och det blev en riktigt gullig bukett. Så glad i mina drejade småvaser som är så användningsbara.
Teatern i går kväll var riktigt bra och rekommenderas varmt. Den var både känslosam och humoristisk och väldigt bra aktörer. Och inte behövde vi frysa eftersom vi var påbylsade ordentligt och satt med pläd över benen efter pausen. Träffade till och med en barndomsvän som numera bor i grannlandet och som jag inte sett på flera år. Nu fick vi bara ett par minuter för prat men det kändes oerhört värdefullt.


Och i kväll är det så varmt på terrassen att vi åt vår kvällsmåltid där.
Det är nära nu gott folk. En ynka arbetsdag till och de lata dagarnas tid hägrar. Energidepåerna är tömda och jag går bara på ånga nu. Sover som ett barn när jag kommer hem och orkar inte mycket. Tänk att arbetslivet har blivit så att alla är slutkörda och sönderstressade och från den positionen ska man in i semestern och försöka njuta till hundra procent. För många tar det flera dagar att hitta balansen och det ska tas från de lediga dagarna man arbetat sej slut för under året. Knäppt.
Men bara jag får sova ut ordentligt ska det nog bli ordning på tanten.

Nu ska jag ut och njuta ett par timmar sen bänkar jag mej framför Ernst i tv rutan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar