Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 14 juli 2019

Söndag


Söndag morgon och vi börjar dagen med lite stretching. Äter frukost och tar sen en promenad som går så långsamt att jag bär hunden en bit för jag misströstar att vi nånsin ska komma hem. Zeb blev förnärmad av behandlingen och ålade sej ur greppet. Nån måtta får det väl ändå vara.
Tar cykeln och trampar hem till mamma för att fördriva ett par timmar. I dag har jag inte tagit nån stress överhuvudtaget så jag hade verkligen inte bråttom därifrån.


I går kväll körde vi ut till havet i en stad...


och hamnade på mat i en annan.


Till eftermiddagskaffet som bryggdes halv sex gjorde jag "glass" på frysta bananer, jordgubbar och turkisk yoghurt. Ett gott och läskande alternativ.


Det som varit mest spännande under dagen har varit att följa med pionen som håller på att släppa sina hämningar. Morgondagen blir troligtvis dagen då den exploderar. Fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar