Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 5 juli 2019

Låt mej få stanna i mitt paradis


Det körs cykellopp i Nedervetil i kväll och gubben deltar. Han tyckte jag skulle komma med och se mej omkring eller nåt. Men jag tänkte att låt mej bara få stanna i mitt paradis och vila en sliten kropp och en härjad själ eller hur jag nu ska uttrycka mej.


Jag har så mycket att njuta av här hemma och lider verkligen ingen nöd. Drar runt med kameran, förvånas över värmen på terrassen varje gång jag kommer ut. Har sett två senaste avsnitten av The handmade´s tale i lutande ställning i soffan. Tittar i spegeln med jämna mellanrum och väntar på att ett under ska ske. Jaja.


Och tro det eller ej men när jag nu ska lägga upp nästa bild dyker denna upp som ett hån i skärmen och jag måste undra om det där verkligen är jag. Det är lätt deprimerande att gå med bölder i fejset när man med stora kliv stegar mot femtti. Tydligen är det då allt djävulskap startar i kroppen.


Nåja tillbaka till verkligheten. Ligustersyrenen blommar och doftar underbart. Härligt med en lite senare blommande variant. Varje gång jag går till växthuset måste jag stanna och bara vädra med nosen.


På tal om växthuset så ser det ut som om vi får plocka gurkor varje dag åtminstone en tid framöver och det är ren och skär glädje. Knasplantan levererar minsann.


Massor av tomater är på gång men de låter nog vänta på sej.


Och en stackars bifftomat har sett dagens ljus. Ser att den är just biff på formen och extra spännande att följa med.
Nu en promenad med Zeb och sen sjunka ner i badet. I morgon hoppas jag ta i med ny energi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar