Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 26 juli 2019

Het fredag


Startade fredagen tidigt med hårklippning.
Sen tog vi oss till stan och jag hämtade upp mina nya glasögon. Vilken skillnad det blev! Jag ser nu läsa allt smått. De gamla var egentligen för starka åt mej fast de var hur bra som helst nya, men ögonen kan bete sej på det viset. Men vanan sitter i, så fort jag sätter mej med en bok eller telefonen åker glasögonen bort fast jag nu ser allt jag behöver se. De gamla får jag ändå ha i jobbet, där kan jag ju fumla mej fram i dimman ;)


Det var nån som frågade märket på bågarna jag valt och jag hade faktiskt ingen aning men i dag fick jag veta att det var Kalevala. Att de också gjorde bågar visste jag inte.


Vi var till After Eight på kaffe och rosa lemonad.


Väldans mysigt där.


Bytte till mej böcker på bibliotekets bokbytardagar. Den första tog jag bara för det fina utseendets skull. Från 1960 så den har några år på nacken.


Passar utmärkt med min Schjerfbeck.


Och det är en het fredag och förutom att vi simmar gäller det att hitta skugga. Zeb hittade sin bland ormbunkarna.


Tittut! Här är gudagott att vara.


Zeb får också melon och knaprar gärna på nån isbit, allt för vätskebalansens skull.
Om man inte har så stora krav på att få något gjort går det bra med några riktigt varma dagar. Men när det nu svänger lär det inte hittas nåt mellanläge utan det sjunker rejält. Så njut i skuggan eller vattnet med en välkyld dryck och låt oss komma ihåg detta i vinter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar