Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 15 juli 2019

Första semesterdagen


Första semesterdagen började med en rivstart. Jag hade bokat tid hos optiker för syngranskning och ögonbottenskanning. Och visst hade synen ändrats, blev mycket bättre med det som provades ut och nu får jag vänta på nya glasögon. Skanningen var jag smånervös över eftersom det för två år sen visade sej att jag hade flera små hål i kanterna på näthinnan. De lappades med laser i Vasa och fast det inte direkt tog sjukt så var det sjukt obehagligt. Men nu såg det fint ut, bara märken efter lappningen syntes och inga nya hål.


Här hemma har pionen slagit ut och jag kan inte se mej mätt på underverket. Hela tre jordgubbar mognar och med lite tur räcker det en gubbe åt alla i familjen. Höhö!


Och i växthuset levererar knasplantan gurkor minsann.


I misstag bröt jag loss en paprika i dag men den går säkert att äta grön också. Räknade till ca 50 paprikor på fyra plantor så en hit eller dit ska väl inte göra så mycket.


Har annars verkligen latat mej i dag. Läst, dragit upp nåt ogräs, hundpromenad och bara pillat mej i naveln. I kväll tog vi en cykelrunda i byn där det pågick loppisrace. Fyndade inget men träffade massa trevligt folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar