Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 17 juli 2019

På banan igen


En härligt regn har pågått hela natten. Så nödvändigt fast det fått komma mycket mera för när det grävdes efter mask så var det egentligen bara ytan som var våt. Men vi tackar och bockar för det lilla.
I dag har varit en dag då jag känt mej handfallen. Fått tvinga mej till saker annars har jag lämnat sitta, så olika man kan vara från dag till dag. Faktiskt har jag fått målat en akvarell som jag ska ge bort och det var bra att jag fick ut den för jag har länge gått och tänkt tanken.
Och så kom värmen. Oh my hur varmt och skönt det blev på terrassen, nästan för varmt om man nu törs säga det. Det var som om vi var på banan igen och ikväll frågade jag Zeb om han var redo för en simtur och det var han. Det blev nog bara ett kort dopp och inte alls så fasligt kallt som jag trott det skulle vara. Men Zeb kunde simma för sej själv så lite vatten är det nu i ån och inga hårde strömmar som stör. Underbart.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar