Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 23 juli 2019

Lite åska


Dahliorna matar på duktigt. Denna finns vid ytterdörren och den använder vi så sällan men nu går jag nog varje dag och beundrar denna. Nästa sommar ska det satsas helhjärtat på dahlior.
Ja vad har hänt i dag, gubben fick punkka på cykeln och jag hämtade honom med bil. Så blev det snabba ryck ut till cykelbutiken i stan för nya däck.
Det har varit hälsokontroll för min del och markservice som de flesta dagar. Sommarn är härlig på det sättet, familjen kommer och går och jag slänger ihop nåt ätbart av det som finns, de får helt enkelt hålla till godo.



Åskan gick och jag förväntade mej skyfall och hagel och var snabb att dra under tak en tredje dahliasort som håller på att charma mej. Men det hade gått att räkna dropparna som kom. Skulle inte säga nej till ett ordentligt sommarregn nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar