Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 6 juli 2019

På stigande


Det här är en dag när allt har blivit bättre ju längre tiden gått.
Kände mej så tom när jag vaknade och visste inte riktigt vad jag skulle göra av dagen.
Blomkorgen kom gubben med hem i går kväll efter att ha cyklat Nedervetil loppet och vunnit den på lotteri. Sånt blir man ju glad av.


Han tog mej till Kokkola fast jag bara ville handla mat och hem igen. Vi gick i klädaffärer som har rea nu men inget föll mej i smaken. Köper inte för billighetens skull utan ska verkligen behöva det.
Tog kaffepaus med croissant och njöt verkligen av vårt strosande bland butiker. Bara deras gågata i sej är värd ett besök.
Kom hem och vädret var fortfarande si och så. Sjönk ner i soffan och fortsatte med serien The act som jag började titta på i går. Fy farao så läbbig och skrämmande den är och så är den dessutom verklighetsbaserad. Så mycket sjukt som pågår i världen.
Drog i mej en kaffekopp och cyklade hem till farmor. Där satt vi och jämrade oss över det kalla vädret, pratade odling och ett av varje. Hon är så tacksam över varje besök och jag trampade glad i själen hem igen.


Och plötsligt hade vi full sol och södernvärme på terrassen. Där åt vi våra hemgjorda hamburgare och funderade om strumporna skulle ryka. Behöll dem för säkerhets skull.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar