Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 29 juli 2019

Tredje veckan


Tredje veckan av min semester har startat och ibland måste jag tänka till hur länge jag har varit ledig. Är det för att inget egentligen är planerat och vi mest tar dagen som den kommer som det känns som om jag redan varit riktigt länge hemma. En bra känsla hur som helst.
Gubben hade optikertid i dag och jag behövde få justerat mina brillor en aning så det blev en stadstur. Så länge han var hos optikern snurrade jag runt i affären mitt i stan och kom hem med ett garnnystan och nya stickor. Kunde inte lämna denna färg på garnet för jag såg bara den goda gurkglassen vid Linds Kök :) :) Den glassen kommer att förfölja mej länge.
Vi klippte vår gräsmatta i dag som fläckvis är torr och som varit en "höjlindo" på andra ställen. Nu får det gå hur det vill med den men lite regn nu tack.
Zeb och jag simmade efteråt trots kalla vindar men ännu är det ljuvligt skönt under vattenytan. Kan inte bar ge upp en så trevlig aktivitet med min hund.
Nu ska jag ställa mej för kvällen. Är bjuden till en kompis och ser fram emot en stund med riktigt kvinnfolksprat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar