Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 28 juli 2019

Vilket avslut


Vilket avslut på en fantastisk helg.
Om vi börjar från slutet, alltså det som ligger närmast i tiden så har Zeb och jag avslutat dagen med simning. Han ligger nu och tvättar sej på min vita? lurviga matta här bredvid när jag skriver. Allt går an denna sommar. Tidigare i dag dök han ofrivillig när han skulle i från det kanske mest olämpliga ställe. Det hade varit nåt att få på film när han med huvudet före dök och kom frustandes upp med gräs och näckrosblad över huvudet. Han som är så otålig med vatten i öronen.
I kväll har vi också varit till kyrkan där sånger av Lina Sandell framförts av Lina Forsblom med komp. Så vackert och stämningsfullt att jag fick knipa en tår. Så vackert avslut på denna helg.


Ungdomarna kom på mat och Patrik hade bakat blåbärspaj av eget plockade blåbär! (Han är så mycket duktigare än sin mor) Vi njöt av grillat och paj ute i solen, sen satt Lotta och jag och gäspade och hade svårt att fatta när tre karar sitter och tittar på bilar som går runt runt i tv rutan.


På förmiddagen cyklade gubben och jag till stan och åt en glass på gågatan. Perfekt väder för cykelutfärd.


Från morgon fotade jag vacker pumpablomning...


och plockade in lite grönsaker.


Och igår kväll kom vi oss ingenstans. Jag var nöjd med att stanna hemma och förslaget godkändes. Vi simmade, spanade dagsländor tills kjolfållen blev blöt och delade en flaska cava på den varma terrassen. Så osocialt men så underbart.


Hastar man omkring hela tiden missar man mycket. Som detta fjäderlätta blomfjun som seglade omkring på vattenytan knappt nuddande. Bara att fånga detta ögonblick på bild gör mej lycksalig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar