Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 8 juli 2019

Höstkänsla


En konstig höstkänsla i dag.
Här inne ä det mörkt och jag skulle helst tända ett ljus eller två. Ute är det inte bättre. Ett kompakt lager gråmassa hänger lågt över oss, vinden tar tag i träden och regnet ligger kvar bland gräs och blommor.


Sista arbetsveckan före semestern är igång och det är svårt att ta in att det nu är nedräkning som gäller. Men i dag har det varit riktigt bra på arbetet  trots att jag måste gå från favoritarbetet några timmar för att istället klistra lappar. Det tycktes jag också gilla för jag var på väg att missa matpausen. Hursomhelst har jag fått arbeta rätt avskilt och i lugn och ro som jag gillar.


Fick längtan till bastubad när vi kom hem men i stället undrar jag om jag inte borde ta en städkväll i både bastu och tvättstuga. Så otroligt tråkig göra men ack så nödvändigt det skulle vara.
Och trots den gråa dagen vet jag att det är som bäst nu, när jag får räkna ner och det snuddar vid ledighets snöret men ännu inte över på andra sidan. Sådana dagar är också viktiga att njuta av och ta vara på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar