Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 5 juni 2012

Att få upp ögonen



Trädgården är i stor förvandling just nu.
Allt tycks explodera och jag har missat en del med mitt inomhus sittande. Att se hur äppelträdens blom slår ut kan väl göra vem som helst glad, ännu hinner jag bannas över alla äpplen som man inte vet vart man ska göra av. Men än så länge sprider de enbart glädje.


Hade tänkt skriva nåt om min orkeslöshet och mitt hb som troligtvis bäst kan jämföras med rödvinbärssaft men ingen orkar höra mitt gnäll, inte ens jag.
Så jag drömmer mej framåt till semestertider och en eventuell semesterresa. Gubben har suttit och kollat på nätet och jag har svansat runt honom och bara väntat att få höra de magiska orden: Ska vi boka? Sen jag börjat flyga har en helt ny värld öppnats och möjligheterna är oändliga. Blir det inget av det kan man alltid drömma sej bort och det är i alla fall gratis.


Trädgårdens vackraste blomma. En skönhet helt i sin egen klass. Som jag allvarligt tänkt på att kastrera, har nämligen aldrig varit så nära som nu för i morgon har jag telefontid med veterinär Losvik för ett ev beslut. Usch vad jag känner mej elak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar