Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 11 juni 2012

Måndag igen


Helgen gick som vanligt i raketfart och måndagskvällen är redan här.
Blev inget bloggande i går för så fort fotbollen var slut på tv så flyttade mina karlar till datorn för att se F1. Eftersom det var gubbens födelsedag tog jag ingen strid utan lät dem hållas.
Lördagskvällen blev riktigt rolig på O´´Learys med våra vänner. Satt och åt i timmarna fyra, skrattade och löste världsproblem. Sånt borde man göra oftare.
Men att det klagas på ungdomarnas alkoholvanor och fyllerier förstår jag inte riktigt. Såg många ragglandes fram utanför fönstret där vi satt och åldersgruppen på de var 50-60 plussare. Visst dricker ungdomarna men det verkar som om de får ta hela smällen när det diskuteras. Patrullerande föräldrar såg vi till men frågan är om det inte borde finnas ungdomar som ser till att "gamlingarna" kommer sej hem också.
Min överkörda fot är rätt hyfsad i kväll trots att den höll mej vaken i natt och inte kändes bra på arbetet. Än finns det hopp för den.
Drack kaffe i trädgårdsgungan när vi kom hem men det blev ingen lång stund förrän regnet öste ner och sövde alla i huset. Det snarkades i varje hörn.
Börjar så smått vakna till men känner att kvällen blir mycket stillsam. Virkning ligger högst på min lista.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar