Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 19 juni 2012

Regn hos mej


Eftersom det regnar som om de sista tiderna var inne kör vi med kvällsljusbilder i stället. Mycket trevligare så.
Det har nu regnat i timmar och vatten står på åkrarna. Zeb har bråttom bråttom på sin pissrunda och vill fort in tillbaka. Själv skulle jag gärna gå en uppfriskande promenad men får nu se hur det blir.
Har faktiskt varit och handlat det mesta inför midsommaren för jag vägrar stå i en kilometers kö med en fullproppad vagn dagen före. Så nu finns det glass, rödlemonad och djupfrysta sockerbullar med jordgubbs och vaniljfyllning, bara solen fattas. Men den har ju några dagar på sej.
Så har jag hem mera garn, den handarbetsmänniska som jag är. Nån typ av lingarn, fråga inte mej men i blåa nyanser är det i alla fall och ska bli ett enkelt sommarlinne. Fick inte det garn som fanns på mönsterbilden och det kändes lite surt för jag var så inställd på det. Det var lite fräckt det garnet liksom. Men nog blir det bra det här också och jag måste ju bara sticka några varv genast vi kom hem fast det hade funnits annat att göra men det var så frestande.
Ska nu kika in på HobbyHall för att ev skicka efter lite sängatteraljer.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar