Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 15 juni 2012

Som en gourmet


Det behövs inte mer än fredag och en solvarm terass för att den enklaste hemmagjorda pizza och sallad med oliver och örtig fetaost ska få en att känna sej som den värsta gourmetkocken.
Fast det ännu är tre veckor till semestern håller det jag har mellan öronen att fullständigt inställa sej på lediga lata dagar och kroppen längtar så efter vila.
Har i kväll beställt böcker att sjunka in i när semestern väl infaller.
Därför är det riktigt skönt att smygstarta så här en fredag när man har hela helgen oförstörd framför.
Under vår semester har vi bokat en liten tripp till Köpenhamn och det är nåt jag ser riktigt fram emot. Nu när jag lärt mej flyga ligger en helt ny värld öppen och det är en fantastisk känsla.


Den här bilden är till dej mamma. Den alldeles första utslagna Irisen och en av mina absoluta favoriter. Den är vacker också efter sin blomning med dekorativa frökapslar och rimfrost i de torkade kapslarna en kall solig vinterdag är hur fint som helst.

1 kommentar:

  1. tack för omtanken det värmde långt in i hjärtat synd att jag såg det först nu i kväll (söndag)jag har inte läst bloggen där vid husvagnen KRAAAM

    SvaraRadera