Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 6 juni 2012

Skönaste kvällen


En härlig kväll har jag haft.
Månne det beror på att jag varit ensam? Nånej.
Jag var faktiskt ute ca en timme och rev upp ogräs med mina bara händer och jag kommer så att få lida för det i morgon med rinnande näsa och andtäppa. Men nu har jag fått nog liksom. Nog har jag också över ogräset och för ett ögonblick fattade jag inte vad jag har i Esse att göra när man kunde bo i lägenhet i Helsingfors, Borgå eller Ekenäs. Då slapp jag stå med ändan mot solen och riva ogräs. Dessutom hade jag nära till avgående flyg med opassliga tider som jag här oppifrån har svårt att gå ihop med dygnets timmar. För att inte tala om alla konserter jag skulle gå på. På de kostnader jag nu lägger ut på en konsert med tåg och övernattning kunde jag få 3 konsertbiljetter! fattar ni 3, minst.
Nå nog har jag det bra här sist och slutligen men ibland undrar man ju.
Väl inkommen, nyduschad och ren satte jag vatten att koka på spisen och gjorde årets första rabarberkräm. Kall rabarberkräm är så gott.
Tog mej ett vinglas medan jag lyssnade på skönaste Sharon Robinson. Sharon körar åt Cohen och de har skrivit många av hans låtar tillsammans. Hon har en vacker röst och skivan spelar jag alltid om somrarna. Det finns nånting vemodigt över den och jag kan inte alltid höra på den, bara vid speciella tillfällen. Sån är jag när det gäller musik.
Vill ni njuta en liten stund ska ni ta och lyssna på den här låten med Sharon. Videon innehåller bilder från Cohens turneer och vid 42 sekunder av låten visas Karlsbron i Prag. Ni förstår, både Cohen och jag har varit i Prag så det så.
Varsågod: Sustenance

2 kommentarer: