Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 3 juni 2012

Virkivern



Virknålen har mej i sitt järngrepp.
Hur sjukt roligt får det vara att virka egentligen? Och varför har jag inte fattat det förän nu?
Har kramp i handen efter alla dubbelstolpar och troligtvis sitter jag och spänner mej på nåt konstigt sätt och försöker övertyga mej själv om att slappna av, slappna av... det går bra ändå.
Det var från bloggenLindas lantliga jag fick ide´n om att virka mej en poncho. Hon är en riktig hejare på virkning och stickning. Ser mej redan själv dra pochon över huvudet kyliga sommarkvällar och för att inte tala om alla andra virk och stickprojekt som snurrar i mitt huvud. I och för sej är det en bit kvar på det här projektet och ännu ska jag inte ropa hepp! Men som sagt virkiver ujujuj...

Vi har ändå hunnit med en hel del annat i helgen, b.l.a har vi uppvaktat två studenter, en i går och en i dag. Så har vi sålt möbler och haft den fantastiska äran att bli bjudna på mat.
Pollenallergin har varit lite bättre på grund av regnet så det får gärna för mej fortsätta i lite små mängder nu som då. (Man kan väl bli skjuten för att vilja ha regn men jag tar risken.)
Ni som har allergi vet vad jag snackar om.
En bra helg med trevligt folk helt enkelt. Troligtvis också ett par kilon på köpet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar