Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 30 juni 2012

Grillfest inomhus


I dag ordnades den årligen återkommande grillfesten för invånarna vid Essehemmet och inbjudna anhöriga.
Det brukar vara en trevlig tillställning med långbord ute på gräsmattan men dagens regn och blåst gjorde att hela festen förflyttades till Essegården. Ca 100 personer lär vi ska ha varit så man tränger inte in så mycket människor varsomhelst.
Vi åt och drack, sjöng allsånger och trivdes i största allmänhet. Spelmännen gör att festen får ett verkligt lyft och det hela avslutades med att spelmännen spelade den vackra låten Morgonsol.
När jag kom hem hittade jag en sovande rockare och jag har just suttit och hört om deras äventyr och allt verkar ha gått riktigt bra och mycket nöjd är han.
Eftersom mitt målande ibland ger en liten extra slant investerades i dag i ny taklampa i vardagsrummet och en pläd. Båda inköpta på Blossom, stans bästa affär för tillfället.
Lampan råder det lite delade åsikter om men visst hade den kommit på plats så länge jag själv var på fest. Jag är nöjd och eftersom den är helt annorlunda än den tidigare skräckexemplaret tar det en stund att vänja sej. Kanske det kommer en bild på den nån dag, just nu är det så mörkt.
Nu blir det bilder från Tuska och en påse chips. Inte så tokigt alls.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar