Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 21 november 2015

Äntligen kom snön


Varax fick en otroligt lyckad vikingafest i den mysigaste föusmiljö man kan tänka sej.
FöusFinEss Gun är som klippt och skuren för att hålla i dylika tillställningar och skratten och skämten duggade tätt.
Supergod mat med endast en kniv som bestick och inga servetter. Vi fick klä oss i "förkläden" som vi torkade av våra fingrar på. Oftast blev det att man torkade i varandras. Så skulle det förstås skakas rumpa i takt till svängig musik. Alla verkade trivas och ha roligt och såna här tillställningar gör så gott åt arbetarna. Att få slappna av och ha roligt tillsammans, hinna sitta ner och prata och lämna arbetet helt åt sidan. När vi sen åkte hem föll snön.


Vaknade till en vacker vit värld med snötyngda träd och buskar.
Som ett litet barn stod jag och såg ut över det vackra och i bara morgonrock och sonens stora stövlar tog jag Zeb i koppel och gick ut. Vi båda älskar snön och där lekte vi ett tag för att sen ta morgonmål.
Gubben och storebror skulle skjutsas till bussen som skulle ta dem till huvudstaden på hockeymatch och jag själv fortsatte in till stan. Inte det bästa före om man säger så men det var att hålla tungan rätt i mun och sakta glida fram.
Besökte bland annat den rätt nya affären Urban life & coffee och det var en positiv stund. Massa vackert och nåt smått fastnade i mina händer. Passade på att dricka en Cappuccino och äta en saffransbulle med vaniljfyllning medan jag satt och myste i en fårskinnsklädd stol. Ett lyckat koncept
det där att sammanföra shopping och cafe´ verksamhet.
Nöjd och belåten hemma igen satte jag ut mina hemgjorda fågelgodishjärtan och önskar nu att nån liten fågel i alla fall skulle hitta dem och tycka att de är riktigt smaskiga. Det finns nämligen några till i kylen ännu.


Det har varit en fin dag för Zeb. Snö att sätta näsan i och leka plog, att bara vila i och här inne finns en splitterny grön groda att leka med och sätta tänderna i. Nästan som julafton.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar