Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 1 november 2015

Vandringen fortsätter










Ja detta var endast en liten bråkdel av allt som fanns att se och läsa längs med rutten. Förstås finns inte mamma och jag kvar där så lite tråkigare blir det men det hjälps inte.
De som har gjort allt detta lyfter jag verkligen hatten för.

Och i dag har vi söndag, november och sol. Efter att vi igår flängde runt i bygden med vandring först och sen ljuständning vid gravgården, besök hos farmor och kyrkan sen på kvällen så känns det bra med hemmadag. Dessutom befann jag mej i "atelje´n till midnatt bland penslar och tuber.
För att riktigt lyxa till söndagen slängde jag ihop en liten bulladeg så nu har jag just tryckt in ett par bullar och ett stort saftglas. Det är så väldans länge sen det vankats hemmagjorda bullar i detta hus. Synd att storebror hade bråttom med att hjälpa vänner att riva i ett hus så han hann inte få. I nödfall får jag slänga ett par åt honom i postlådan i morgon.
Nu står jag inför dilemmat att välja bland två saker. Vila med Ernst eller göra en abstrakt målning.
Kan hända det blir det första alternativet. Den som nu tror att jag har en livs levande Ernst i min säng tror helt fel, endast hans nyaste bok på mitt nattduksbord. Inte alls dåligt det heller om ni frågar mej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar