Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 28 november 2015

Lillajul


Så har vi kommit så långt som till lillajul.
Dagen hade knappt börjat hos oss före mamma var här med gran och choklad.
På grund av småtråkigt väder ville vi hitta på nånting och begav oss så först till Petterssons trädgård där det firades lillajul med risgrynsgröt och försäljning.


Ett hav av julstjärnor så än så länge finns det att fås.


Vi skulle vidare till olika loppisar men i slutändan blev det endast två när kaffetanden slog till.
Jag hade kameran med för att rätta storleken på väska till den skulle inhandlas. Så det blev lite fotandet i staden Kokkola mellan regnet.


Egentligen hade vi inte mycket till ärenden så vi strosade mest runt och tog god tid på oss. Så mycket vackert finns inför julstylandet men vad behöver man egentligen? Så lite som möjligt. Jag höll i en presentpappersrulle men la den tillbaka, haha. Jag var verkligen inte ute på uppköp.


Fint pyntat längs gatorna men allt skulle komma mer till sin rätt med lite snö.


På tal om snö så köpte jag till slut en liten julklapp till mej själv. Ett halssmycke från Snö of Sweden som är i samma serie som ett armband jag köpte i somras. Detta är ett sedan länge tillbaka önskat smycke.
Vilken tur att man är så där lagom gammal och inte behöver ut på galej i kväll utan kan ta en lugn hemmakväll. Dricka varm glögg med smak av apelsin och choklad och se sista avsnittet av Så mycket bättre. Ja så mycket bättre kan det inte bli faktiskt.

2 kommentarer:

  1. Så bra har vi e å, ska bada bastu så vi är rein tå Så mycket bättre börjar. Trevlig lillajul till er :)

    SvaraRadera