Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 24 november 2015

En månad kvar


Nu är det bara en månad kvar till julafton.
Tänk om vi kunde få detta härliga snötäcke då också. Nu kommer plusgraderna igen...
Men inne kan man höja julstämningen precis hur mycket man vill och jag sökte faktiskt efter instrumental julmusik att ha i bakgrunden när jag idag gjorde sista penseldragen på flera målningar och namnsatte dem inför utställningen.
Sen fick jag stålsätta mej för det mödosamma och nervprövande symaskinseländet när jag skulle fixa till jul/vintergardiner till köket. Fattar ännu inte detta med att det säljs 1 gardin i en förpackning. Vem sjutton behöver 1 gardin? Som tur var det ett rätt brett gardin jag köpt och kunde kapas på mitten.
Sen började jag sy och maskinen lät som ett tröskverk och slirade "på lamellerna" eller nåt så det var mest handkraft som gällde.Jag väntade bara att det skulle börja ryka under huven. Men det blev fina stygn och tålamod fick jag öva mej i när den gick i slow motion. Nånting är fel på den, helt klart men se gardiner lyckades vi med när vi samarbetade och det lär ta en stund tills nästa pass.


I kväll blir det Kokkola och Artist Talk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar