Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 10 november 2015

Målarkväll


Nej vet ni här är det som "tå råått brindär"!
Jag hade nästan lov på att datorn skulle vara fixad tills ikväll men det blev framskjutet med en dag. Men så ljust som det ser ut nu har det inte gjort på flera dagar så nu håller vi tummarna.
Ah ja, det skulle varit Artist Talk ikväll på skolan och min vän Ingela och jag var så pepp. Men så plötsligt hade de ändrat vem som skulle komma och Ingela drog sej ur och jag likaså. Det skulle handla om scenkonst och bli nån dansperformance senare och vi kände båda två att det är inte för just det vi går i skola. Vill helst gå på målarkonst eller fotokonst. Travolta mooves och slänga våra lurviga kan vi från förr, det sitter liksom i blodet. Redan som liten drog jag Travoltadansen för mormor och morfar, där på mattan framför deras bokhylla var min scen och där gav jag järnet. Nu är det ju inte troligt att det just är Travolta mooves de håller på med ikväll men ändå.
Så plötsligt hade jag en hel kväll som låg framför som ett tomt vitt blad. Den gjorde jag det bästa av och påbörjade en målning jag länge haft i tankarna. Den blir den största målning jag hittills gjort. Bara en liten sneak peak av ett hörn får ni se. Det går säkert åt ett par kvällar ännu till att färdigställa och finputsa. Men jag är långt närmare målet för några timmar sen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar