Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 6 november 2015

Nånting att minnas


Ja huhhu vilken upplevelse det blev igår igen.
Folk hade lärt sej från förra gången som var för 4 år sen att det gäller att vara ute i god tid. Men vi fick bra platser och allt var till belåtenhet.
Det blev mycket låtar av B. J:son Lindh som hade samarbetat med Janne i massor av år och som gick bort i cancer 2013. Janne berättade en hel del om honom och det märktes att de varit vänner länge. Så var det Gärdestad och Presleylåtar och psalmen Det är en ros utsprungen. Wargh spelade Bach och en improvisation som Janne döpt till Late after eight. Kvällen avslutades med Taubes Så skimrande var aldrig havet.
Ibland satt jag bara med slutna ögon och lät musiken och tonerna ta sej genom kroppen i en skymmningsbelyst kyrka. Så mäktigt och rogivande på samma gång. Hela konserten är svår att beskriva för den kan bara upplevas. Ingen kan vara så samspelta som Schaffer och Wargh och hur fint deras instrument sen gifter sej med varann.
Jag hade Jannes bok med som jag köpte för några år sen och ville få den signerad och det var inga problem. Inte heller att bli fotad med honom. En alltigenom trevlig prick som jag senare kollade in att ha fyllt 70 här i höst.


Ja det är ju så att man har så roligt som man gör det.

Här får ni en favorit i repris. Janne Schaffer Brusa högre lilla å.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar