Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 30 november 2015

Nu är det hängt


Vaknade i natt med full ångest över den kommande dagen.
Magen var sjuk och jag låg och ojades över vad jag gett mej in på. Tänk vad svårt det kan vara att visa upp det man donar på med på sin fritid. Det är som att blotta sej helt. Tänk om ingen tycker om det, egentligen så är det bara skräp alltihopa. Så gick tankarna i mitt huvud men tack och lov så var de borta när morgonen kom och det kändes mest pirrigt.
Att hänga tavlor så att det blir både snyggt och vettigt är inte det lättaste. Jag fick hjälp av Dadeln med fru och jag är så in i vassen tacksam. Att bolla tavlorna fram och tillbaka, kolla så färgerna harmonerar, storleksmässigt passar, ja mycket sånt som man behöver få diskutera med nån annan.
Sen ska det pillas med krokar och linor och hållas i rangliga stegar.


Ganska två timmar tog det med 18 tavlor så inte är det så bara.
Efteråt for jag in till Två systrars söta och lunchade i väntan på pressen som skulle dyka upp.
Ett ställe jag inte tidigare besökt och som jag blev väldigt positivt överraskad av. Mysigt och snyggt på samma gång. Härligt salladsbord och bra husmanskost till rimligt pris. Kan varmt rekommenderas.


Pressen kom och jag fick dra samma historia två gånger, åtminstone någotsånär. Vet att jag också dillade om sprickor i fabrikens betonggolv och ihopknycklad Kyrkpressen som ena reportern hade lite roligt om. Kanske bäst att redan nu säga tack och förlåt.
Kan tillägga att utställningen hålls hela december i Galleri Bruno i Bennäs och öppethållningstiderna vardagar mellan 8.00-20.00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar