Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 3 november 2015

Skolkar


I kväll skolkar jag från skolan.
Eller egentligen är det ju frivilligt vardagskvällar bara man får ihop till de 58 gångerna under 2,5 år.
Det är bra med lista över de Artist Talkarna som besöker skolan så får man glutta lite på nätet före och denna tisdag tror jag inte jag fått ut så värst mycket ifrån.
Så Zeb och jag drog till skogs det fortaste vi kunde när det ännu var någotsånär ljust ute. Spanade in eventuella grankandidater och tanken for genom skallen att jag kunde plocka hem lite material till en dörrkrans, det är så trist och tråkigt vid ytterdörren nu. Men men, dit lämnade allt i skogen ännu. Vi är ju dit allt som oftast så en vacker dag får jag med mej nåt.
I ugnen står en plåt med bröd och Cohen sjunger om Chelsea Hotel och om det korta förhållandet med Janis Joplin.
Snart slänger jag mej i soffan för att se på Ängelby som jag bandade i går. Den mest skumma serie efter Jordskott jag sett. Men efter att ha sett ett par avsnitt går det bara inte att sluta. Tre program på tv har jag nu som jag följer, Ängelby, Modus och Så mycket bättre. Resten kan jag gott avvara och göra nånting mer vettigt av min fritid. Som att hänga här haha!
Nu sprider sej bröddoft i huset och jag måste sluta här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar