Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 26 november 2016

Doft av pepparkaka


Det blev ett litet pepparkaksbak här på eftermiddagen.
Mest för doftens skull, eftersom jag brukar hitta kvarglömda pepparkakor mitt i sommaren. Men just doften när det är lillajul och allt, den är fin.
Tog mamma med mej på en runda i dag. Vi hälsade på syster på hennes jobb och hämtade hem varsin kringla braunschweig korv. Lillby boden räddade en del av årets jul kan man säga. Så svängde vi in till Petterssons trädgård där det serverades rykande gudomligt god risgrynsgröt och jag fick hem lite gotter till morgondagens kaffe med familjen.
Jag skulle så ha varit på partajhumör i dag. Redo för nån rolig julfest, ett dansgolv, ja nästan vad som helst. Just därför att absolut inget händer nu. Drog på mej mina prillans nya festskor efter duschen som jag sprang på i går när jag slapp ut bland civilisationen. Tänkte att om inget annat så jag jag stylta omkring här hemma med dem i kväll. Kom på bättre tankar och drog på mej de noppiga ullstrumporna igen. Suck...
Egentligen går det ingen nöd på mej här hemma heller. Vi har just ätit en god middag gubben och jag, nötfile´ med ett glas rött slår nämligen aldrig fel. Nu intar vi snart soffläge och börjar plöja igenom bandade avsnitt av en ny serie. Gröna kulor häckar ännu i skåpet i väntan på att plockas fram och årets Blossa glögg ska avsmakas.
Så hörni gott folk, en ramabra lillajul till er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar