Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 7 november 2016

Kyla


Känns som om kylan nu intagit hela mej.
Först och främst är det så dårans kallt ute med en bitande vind som söker sej in överallt. Sen har det varit svårt att få värme till mitt lilla hörn av fabriken och med det stillasittande arbete jag har dessa dagar är det minst sagt hälsovådligt. Så har man varit kall i hela kroppen och kommer hem till en småkall stuga där ingen vistats under dagen då är det svårt att få nån värme i sin lekamen mera den dagen. Tur är att man har spis att elda i och en fyrbent värmekamin. Dessutom har jag fått färdigt min tröja som jag stickat två gånger och nu har den en sån form att jag kan gå omkring med den hemma åtminstone. Som den såg ut tidigare hade jag knappt tagit den till skogen ens. Fast den nu är lika lång som bred så värmer den och då anser jag att den gör sin sak.
Hela den här kylgrejen har gjort att jag på nåt vis stelnat i mitt skal och kan inte ta mej för nånting i kväll. Men det är måndag så jag tror det får vara förlåtligt. I morgon blir det desto mera spring när jag har både frissatid och skola. Om jag nu inte frusit fast före det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar