Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 16 november 2016

Grådisigt


En ganska tröstlös dag om man tittar ut genom fönstret.
Men här inne är det desto bättre. Började med att svänga ihop en bröd deg tidigt i morse och så gjorde jag en stor kastrull med köttsoppa. Redan det gör att man känner sej fasligt duktig.
Zeb tyckte vi skulle ut och leka i snön så vi hade snöbollskrig en stund, eller jag kastade snöbollar och han åt upp dem. När vi tröttnat på den leken gav jag mej ut i snösvängen, att skotta snö en dag som denna kräver sin kvinna. Tung som bara den.
Så fick jag lockad hem sonen som har kvällsskifte på mat och kaffe och ett bröd under armen när han for. Nu hoppas jag få göra samma procedur med den andra sonen som kommer från arbetet. Såna små saker som ger lycka åt lilla modershjärtat.
Köpte ett garnnystan i går och har nu stickat några varv på blivande sockor till mej själv. Har ett splitternytt underställ i samma färger så jag tyckte det satt på sin plats att ha matchande sockor till. Brukar komma ihåg en äldre släkting som skojade om sina många olikfärgade virkade dukar. Beroende på vilken färg på tröjan hon hade för dagen bytte hon till en matchande duk.
Så långt tänker jag nu inte gå för som känt är jag inte den bästa på att sticka, men att få en socka att hållas på foten ska väl inte vara så svårt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar