Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 9 december 2017

En överraskningens dag


Vilken bra lördag. Har inte gjort ett skvatt här hemma.
Istället for vi in till stan där det var Jul på Södermalm. Träffade på min vän Ingela från skolan med firman Gunnarsberga.  Åh det var som evigheter sen vi träffats fast det var senast i måndags :) Av henne köpte jag den fina julbonaden som är gjord på canvas. Detta är den moderna varianten av korsstygns bonaden. Vi värmde oss inne på After Eight med kaffe och skinksmörgås.
Så jagade vi både julpaket och födelsedagspresent. Också en adventsljusstake eftersom den vi har gav upp kontraktet så här passligt och jag fick ta till en reserv. Hittade ingen vi gillade så jag beställde en på nätet sen vi kom hem.


Plötsligt stiger mamma in med blomsterkvast och examensgåva från dem och syster med familj. Vilken överraskning! Jag hade nog aldrig tänkt på sånt måste jag säga. Men väldigt roligt. Jag tände genast ljus i mina nya vackra Iittalas ljuskoppar.
Kvällen hoppas jag blir en lugn historia med varm glögg, lite presentinslagning och så.


Här är redan en som chillar. Bekvämt vet jag inte men tydligen går det an.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar