Om mig

Jag lever det ljuva livet i Esse tillsammans med min man och vår hund. Två pojkar som är utflugna. Har studerat 2,5 år vid Nordiska konstskolan i Kokkola. Älskar allt som gör livet värt att leva och försöker få en guldkant på varje dag. Följ med om du har lust.

lördag 16 december 2017

Julmys


I dag är det julmys på hög nivå.
Vi började dagen med att köra till Sundby, till min vän Ingela som har företaget Gunnarsberga. Hon har Julmys i ateljen i några dagar nu före jul. Ett ställe som är väl värt ett besök. Här hittas julklappar av det mysigare slaget, inget massproducerat. Hon bjöd oss på glögg och pepparkakor bland levande ljus och en massa fint. Måndag tisdag och onsdag i nästa vecka har hon öppet mellan kl. 13.00 och 18.00 .


Och vi har hämtat hem årets julgran! Jag kände en enorm glädje där jag gick efter gubben med motorsågen trots att Zeb lyckats tugga sönder sitt koppel på färden och nu sprang lös med en bandstump efter sej. Han hålls trots allt bra med oss fast han tar lite avstickare. Det tog ingen lång stund att hitta granen och den var mera perfekt än vi hade förväntat oss att hitta. Ur egen skog om någon undrar.
Nu har jag haft en lugn eftermiddag invirad i pläd och en bok. En kalkonfile´ gottar sej i ugnen och Zeb sover bredvid mej på soffan. I kväll fortsätter julandet i Schaumanssalen där det är Christmas Sing Along. Stort gilla på dagar som denna.

2 kommentarer:

  1. Tack snälla du <3 Det var så roligt att ni kom!<3 Granen ser fin ut! :)

    SvaraRadera