Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 31 december 2017

Gott nytt år!


Nyåret till ära har jag en ny liten flaska med dofta gott.

Precis som i går smög jag ut i den ännu mörka morgonen för att tjuvträna. Trivs bäst när mörkret omsluter min hårt prövade kropp. När glidet är super både fram och bak är det inte lätt. När det är så vått i spåret att redan efter en kilometer plaskar det mellan tårna. När stavarna sjunker ner ca 20 cm i snön och man inte får till nåt tryck. Då är det långt i från varken lätt eller roligt.
I morse var det påfruset i alla fall men spåret hade sjunkt ihop under gårdagen och nu hakade skidskorna i det snäva spåret. Bara att ploga sej igenom.
Det ser inte klokt ut, jag vet, men det ger en makalös träning och snart kanske jag kan vistas i allmänna spår jag också.
Så med detta "intresseklubben antecknar" vill jag önska er ett riktigt härligt år 2018. Tack för att ni orkar ta er hit och läsa, hoppas ni fortsätter. Ibland undrar jag om jag ska sluta skriva, jag har ju bloggat i många år redan. Men ännu är det lite för roligt för att avsluta. Det skulle verkligen bli ett tomrum. Jag gillar både bilder och text så detta känns så självklart.
Vi hörs igen 2018. Ta hand om dej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar