Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 16 januari 2018

Kallt!


I går efter biblioteksrunda och jumppan var jag rastlös när jag kom hem och inget nät fanns. Det hade grävts av en ledning nånstans så vi var utan hela kvällen. Inget på tv:n och hunden var motionerad.
Så jag satte mej med block och pennor och fick till en rejäl hundpromenad. Känns annars som om jag har en ordentlig timeout vad kommer till skapande nu efter att skolan är klar. Precis som om luften gått ur, men det kanske det får göra också så länge jag får små knyckar till kreativitet så får jag vara nöjd.
I dag är det så in i dödens kallt. Zeb fick bara hälften av sin runda för tummarna mina var hastigt bortdomnade av köld och jag tyckte inte alls att det var lustfyllt när isig vind sökte sej innanför kläderna. Fort in i värmen och eld i spisen. Bara eldens knaster och väggklockans tickande hörs förutom vinden där ute. Här inne är det gott att vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar