Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 2 januari 2018

Så var vi igång


Jag tittade tillbaka ett år för att se vad jag skrivit och vilken bild jag valt för dagen.
Tycker den är lika aktuell än i dag så jag kopierade den på nytt.
Annars var det ganska samma som i dag, första arbetsdagen och hungern rev i magen. Det är ju det där att inte få äta när man har lust utan gå efter klockan. Det tar verkligen ingen lång tid att komma ifrån rutiner.
Men så roligt att träffa arbetskamraterna igen. De hinner jag lite sakna alltid när det blir lite längre ledigt. Men bäst var ändå att komma hem igen.
Var så trött i fötterna att jag hade tänkt vila men så snörade gubben på sej skidskorna och jag ville inte vara sämre. Så först med hunden och sparkstöttingen och så lite klädbyte och sen ut i spåret. Så härligt före i dag, men mörkret tog mej till sist och pannlampan var upptagen hos gubben så när jag hade verkligt problem att hitta spåret gav jag upp.
Så nu sitter jag här nyduschad och mätt i magen. Verkar som det blir filmkväll igen. Nyaste filmen om Beck-Ditt eget blod är tanken att vi ska se.
Tisdag alltså, och nya arbetsåret är igång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar