Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 3 januari 2018

Lyckohormoner


Vilken dimma det blev!
Jag gjorde min skidtur i mjölk kändes det som. Men ganska behagligt att svepas in i dimman, det var ändå ganska ljust och jag hade inte svårt med att hållas i spåret i dag. Riktiga lyckohormoner fladdrade i kroppen. I morgon tror jag ändå det blir vilodag, har annat på gång då.
Känner att jag borde få fart på måleriet också. Efter julen har jag inte gjort annat än små blyertsteckningar, bara för att inte komma allt för långt i från det. Jag fick faktiskt en ide´ som jag gärna skulle lägga på duk nån dag, men så har jag också en målning som jag ändrat flera gånger redan och den har varit uppe på väggen i olika former. Ännu är jag inte nöjd och borde kludda till med mera färger. Tredje gången gillt kanske?
Allt har dock sin tid och jag tänker verkligen inte ta nån stress. Går det att skida och jag vill skida då gör jag det. Blir det dåligt före eller lusten tryter så kanske det blir måleriet då. Huvudsaken är att jag känner lyckohormonerna dansa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar