Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 11 maj 2019

Den fege kommer ingen ihåg


Alltså wohoo vilken dag! Varm skön och allmänt härlig kan man väl säga.
Nu har kragarna fått sin gödsel och mylla och står redo för fröpåsarna. Om nån tycker det är brett mellan kragarna kan jag upplysa om att det ska gå att köra med traktorgräsklipparen emellan och vi till och med mätte mackapären innan vi placerade kragarna. Så.


Trädgårdsgungan hade jag nästan glömt bort och det blev ett kärt återseende när den monterades upp.
Har dock haft så mycket på agendan i dag att jag inte hunnit säsongsingunga den ännu.


Sommarmat i trädgården då människan själv får välja. Tomat mozzarella och basilika. Så gott!


Plantorna har tagit ett försiktigt solbad. Ungefär som min morfar när han solbadade första gången, han tog av sej skjortan, vände den och satte på den på nytt och sa att han hört man ska börja försiktig. Haha, min rara humoristiske morfar! Saknar dej så <3


Och jo, dagen började med att gubben skulle ha mej till stan. Jag skulle nämligen få ny cykelhjälm till morsdag. Jag valde kanske den mest färgstarke, tänkte att ingen minns en fegis.


Lyckan sparkade också när jag såg samma skor som jag har från tidigare som nu är sydda med sytråd. Bästa länkskor jag nånsin haft och jag har gruvat mej för att hitta lika bra. Dessa som fanns framme var rätt storlek och allt och det var inte mycket att fundera över. Så nu har jag både till söndag och vardag.


Cyklade iväg till farmor med en blomma. Drack kaffe och åt tårta. Gick på promenad och satt på en bänk och njöt av vädret.
Fick ju också inviga nya hjälmen. Tänkte att kommunen kan spara på gatubelysningen en bit in på hösten om jag cyklar omkring och sprider ljus. Hästarna skriade i hagen då jag susade förbi, i förtjusning eller ren skräck kunde jag dock inte tyda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar