Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 24 maj 2019

Inahaa!


I morse skickade jag till min förstfödde: Inahaa Leijonat inahaa! Tillbaks kom: Inahaa! :)
Han var ca 3,5 år då 1995 när Finland tog hockeyguldet vi på nåt sätt lever på än i dag. Den lille parveln levde med, satt framför tv:n och ropade inahaa! (ihanaa!)  Han kommer alltid att få leva med det vilket i och för sej är gulligt.


Det är fredag och en regnig sådan har det varit. Nu spricker molntäcket upp och det är uppehållsväder. För min del hade det fått regna hela helgen, känner att jag är så efter med bestyren här inne.


Gubben for på fotboll och undrade om jag hängde på. Men inte denna gång, dessutom spelar inte lillebror i kväll. Nej jag har lakansbyte klädvikning och allmänt plock på g. I morgon ska det bli ordentlig städning från morgon. Om inte nån rör om i min kalender.


Regnet har suttit i kroppen hela dagen, som extra tyngder vid fotknölarna.
Har stått och arbetat hela dagen fram till de två sista timmarna då jag blev klar med uppgiften och fick byta till sittande. Vilket är lika med döden vilka dagar som helst så lägg då fredag till på den. Fötterna gillade vilan men tyngden flyttades upp i skallen och jag lovade mej själv kroppslig vila bara jag kom hem.


Efter en powernap som heter duga ruskade jag liv i mej, tog kameran och begav mej ut på upptäckarfärd i trädgården. Regn kan vara så vackert.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar