Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 9 maj 2019

Det flyter på


Ojoj den här veckan springer fortare än fort.
Redan torsdag kväll och bara åtta timmar arbete kvar denna vecka. Vi har varit och fyllt på matförrådet och bunkrat upp med både mylla och gödsel. Träffade på min allra äldsta väninna åldersmässigt sett och det var en fröjd att få krama om henne. Så länge sen vi riktigt träffats och fått sitta och förbättra världen, istället har vi messat och hållit kontakt den vägen. Så synd att man för det mesta rusar genom livet och missar tid med vänner som i slutändan förgyller så mycket av ens tillvaro.
Hade tänkt fortsätta där ute nu med att fylla på odlingsbäddarna men nån har spridit en sådan odör i byn att det sitter i näsan bara för att jag gått från bilen in. Härliga tider!
Så det sparas till en annan dag om det inte lägger sej på småtimmarna, jag känner en energi jag saknat i kväll. I stället kanske jag hamrar upp en tavla på väggen. Har köpt ram till citronerna och hoppas nu den passar då jag endast måttat med ögonen. Tänkte den kunde bli fin i köket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar