Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 5 maj 2019

Söndagsnöjd


En lyxigare och hälsosammare variant av morgonmål.
Chiafrön med kokosmjölk och kakao som fått svälla över natten. Varvad med banan och kvarq och toppad med hallon och kakaonibs. Detta tog oss på en längre promenad sedan Zeb fått sin korta variant.



Snö kom ännu i morse men så kom solen och det blev en alldeles fantastisk dag. Skönt att få avsluta helgen på topp när jag tyckte den startade så illa. En övervintrande gul pensee´...



...och jag i min gula Cinque Terre t shirt har lyst i kapp med solen.


Har njutit små stunder i växthuset. Tittat på de flugskitna fönstren och tänkt att snart snart. Längtar till att kunna bära ut allt som frodas dit. Det börjar nämligen bli trångt här inne.

Farmor har fått sitt besök och jag kan med gott samvete starta upp en ny vecka. Tre fulla veckor efter varandra, sen i slutet av månaden tar vi en liten tripp till huvudstaden. Ska gå på utställning, hoppas hitta en sommarklänning, äta gott och ta strandpromenaden om vädret tillåter. Det är min lilla morot nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar