Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 25 maj 2019

Vilken match!


Det blev som jag tänkt, jag städade och fejade hela förmiddagen lång.
Hämtade in rabarber. De egna var ca 5 cm lång så jag knyckte av svärmor som hade minst 25 cm , hur typiskt är det alltså.


Gjorde en riktigt god rabarberkaka med kardemumma tills son med flickvän kom på eftermiddagskaffe. Serverades med vaniljsås.
När de farit planterade jag tomatplantorna. Gubben hade tidigare hämtat hem torvsäckar till mej. Nu är det krukorna som tagit slut så det blir att införskaffa mera, ska ju ännu ha gurkor är det tänkt.


Så blev det hockey mot ryska björnen och jag trodde verkligen inte det skulle gå vägen. Var det nån som gjorde det? Sista minutrarna av matchen vaggade jag av och an som en äggsjuk höna och slet i mitt hår. Ville så gärna att det skulle sluta 1-0 till Finland.


Glädje och eufori.


Gruppkram.


Lejonen är i final, men för mej har de redan tagit guld. Så otroligt bra kämpat och krigat. Laget som ingen trodde på när vm började. I morgon spelar de om guldet.
Finsk sisu när den är som bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar