Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 2 maj 2019

Vi som trivs inne


Men fy bubblan till väder det blev! En kall vind som går genom märg och ben och inte ens här inne känns det speciellt varmt. Vi har ju gått all in med sommarvärme som enda värmekälla men nu blir det andra bullar igen.
Blir att köra hemmaspa även ikväll för att få igång blodomloppet för just nu flyter det trögt. Tog in mina penseér i ren omsorg när jag såg hur de darrande försökte hålla modet uppe. Mina små sommarblommor mår fint här inne och jag går och svänger krukorna varje dag.
Hade nästan tänkt akvarella nåt i kväll men jag är nog så trög när det kommer till måleri nu att jag inte vet varifrån jag ska få den sparken i röven. Har flera motiv från vår resa som jag tänkt försöka mej på men det allra allra sista steget är nästan oöverkomligt och jag kan inte fatta varför.
Ingen lera för drejning har jag heller. men det ska jag snart införskaffa så jag kan sitta utomhus i sommar och kruka till det. På lördag är det tänkt att jag ska och glasera mina byttor som nu är färdigt skröjbrända. Det är nåt att se fram emot. Men jag får väl tänka att allt har sin tid. Att försöka krysta fram något bara för att, har sällan givit gott resultat.


!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar