Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 23 maj 2019

Nu är den igång


För ett par timmar sedan var det öppning av Lars Lerins utställning i kulturcentret på Hanaholmen. Jag har tittat nu i efterhand på intervjun som gjordes med honom strax före öppningen och där säger han att "det är sånt som han hittat i nåt förråd" med glimten i ögat, som nu ställs ut. Ur vilka gömmor han än tagit sina verk är de garanterat fantastiska. Hoppas nu bara att södra Finlands befolkning förstår vilken mästare de har möjlighet att ta del av nu.




Jag har just hämtat min sjätte bok av Lars Lerin och jag är som ett barn på julafton. Håller den med en sån vördnad. De tre första böckerna jag har fick jag från min konstnärsvän Ruths stora konstbok samling i tiderna sedan hon gått bort. Tror det var hon som gjorde att jag fick upp ögonen för honom och vackra Lofoten.


Nästa helg ska jag ta tåget ner för att se utställningen och det känns stort.  Man får passa på när det är så pass nära ändå, hans första utställning i Finland för övrigt. Att avbilda honom i akvarell var inte det lättaste men jag gjorde ett försök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar