Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 24 november 2012

Gjort Kokkola


I dag var det dags för den traditionella shoppingrundan före jul med min väninna och hennes dotter.
Såna roliga traditioner ska man verkligen hålla liv i. Startade från morgon och kom hem på sena eftermiddagen.
Men, jag har blivit världens sämsta shoppare. Det är då sant.
Jag hittar absolut ingenting hur jag än anstränger mej. Kommer in i en affär och ser hur mycket det finns att handla och hur många fina saker som helst. Så går jag en runda, känner på föremålen (är ju inte Essebo för assit) men fegar ur till sist och tänker att inte behöver jag ha nåt och går ur affären tomhänt. Men man förstör ju inga pengar då heller och gubben är nöjdare här hemma.
Tänte få mej nåt nytt i klädväg. Provade 4 skjortor och 3 klänningar. Kom hem med 0. Troligtvis gräver jag fram nån gammal lumppa till julens fester.
Murgrönan köpte jag faktiskt. Slängde fem blommor när jag kom hem.


Det här härliga garnet fastnade jag för. Höll i ett nystan, la det tillbaka i hyllan, gick ett varv, plockade sen på mej fem nystan och betalade. Hade jag inte gjort det hade jag dunkat huvudet i väggen när jag kom hem. Skulle ha ångrat mej så. Ska försöka virka nåt fint att vira runt min hals.
Själva shoppingen då är väl egentligen inte huvudsaken, nej det är ätandet. Gjorde ett smart drag och gick rätt tidigt till Rosso för att häva i oss pizza. Julöppningen gjorde att det framåt dagen var smockfullt med folk och vi hade troligen fått vänta i en evighet på mat. Åt den klart godaste pizzan på länge. Kyckling,ananas,blåmögelost och barberquesås på rågbotten, ajajaj...


Vackra bivaxljus fick jag av väninnan som hon gjort på sin rehabilitering vid Masku. Doftar gott av honung och jag tror inte jag har hjärta att bränna dem.

2 kommentarer:

  1. Ja, men då har du ju förstått hur det ska gå till! Shopping är inte det viktigaste, utan det är maten ;-)...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är verkligen en njutning för både kropp och själ :)

      Radera