Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 9 november 2012

In the mood for glögg


Har i dag dagdrömt om ett gott glögg, Nyåkers pepparkakor och auraost.
Just nu känns det som om jag är i julhimmelriket. Doften av ett julkryddigt glögg har kittlat näsan och ett par pepparkakor har slunkit ner.
Anser att det är nu man måste börja för att hinna riktigt ordentligt. Med några minusgrader och vitt puder på marken finns det inga hinder kvar.
Här njuter vi nu av fredagsfeeling efter en vecka som verkat onödigt lång. Sovmorgon längtar alla till och en dag utan minsta måsten.
Tacksamhetens tankar har malt i mitt huvud i dag. Har så oändligt mycket att vara tacksam över. Framför allt är det ju familjen och ibland blir jag riktigt tårögd av att bara tänka på de mina. Vilka ömhetsbevis som visar sej när man själv känner sej som mest sårbar och ledsen.
Fast just nu har jag inget att vara ledsen över egentligen. Nu är jag bara nöjd och tacksam till vad livet fört med sej.
Nu mina vänner njuter vi fredag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar