Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 2 november 2012

November regn


Glädjeyran över snön som föll och bjällerklang har fått ge vika för regn regn och åter regn.
Mörkt och eländigt är det också. Men det får vi helt enkelt mota bort med ljuskällor här och där i huset.
Min lediga dag tvingade mej tidigt uppe eftersom jag redan under natten höll på att frysa häcken av mej. Låg där i mörkret och kände hur kall om nosen jag var och täcket knappt höll mej varm. Ingen av oss hade eldat under kvällen och inte fanns det nåt i hela världen som skulle fått mej till pannrummet den tiden på dygnet, nej hellre fick jag frysa fast.
Men när morgonen kom kravlade jag mej upp för att göra eld i spisen vilket kanske är det skönaste sättet att börja en morgon på.
Dagen har gått i städandets tecken vilket i och för sej inte är nån trevlig sysselsättning men ack så nödvändig och så har jag bakat lite godsaker inför helgen.
Bra när resten av familjen droppade in och allt var klart inför helgen. Ingen trött och slutkörd husmor.
En riktig virrpanna har jag dock varit och jag hade två saker som skulle hämtas från pannrummet i dag (mycket snack om det rummet nu plötsligt) nämligen ett grillspett och en jacka. För att få in grillspettet tog det mej tre gånger ut och jackan fick jag in på andra försöket. Så kroppspeelade jag håret i duschen just så nu kommer det säkert att vara lent och fluffigt. Ibland blir man verkligen rädd för sej själv.
Men nu så, freeedagsmyyys!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar