Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 20 november 2012

Rapport från beckmörkret


Alla i det här huset tyckte att det bästa man kunde göra av sin lediga tid var att sova bort den. Åtminstone en liten stund efter arbetet. Jag har ju den förmånen att ha en levande pläd som är den varmaste och gosigaste man kan ha.
Tänk att man kan bli mörkrädd mitt på blanka dagen. Trodde knappt mina ögon när jag stack näsan ut genom dörren i dag. Riktigt kusligt och visst tar det på humöret, annat hjälps inte.
Men man får ju inte ge sej så till slut pallrade jag mej upp med en motvillig hund som gärna hade fortsatt sova (ni skulle höra hur han snarkar och smackar förnöjt).
Hade ingredienser till limpor jag inte bakat förut och nu var det dags att testa. Rörde ihop degen som skulle jäsa 1,5 timme och under tiden hann jag besöka farmor. Två flugor på smällen alltså.
Kom hem,slängde degen i tre brödformar och så in i ugnen. Där har de nu exakt 20 minuter kvar och doften de sprider i huset...mmm. Det blir att ta sej en smörgås så man orkar sova liksom.


Ett roligt paket fick jag hämta på posten idag.
Lite lyx till julens fester. Och en liten tröst i mörkret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar