Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 18 november 2012

Köpmannamässan




Bilderna från tidningen Jeanne d´ Arc Living.
På mässan kom jag över en tidning till reapris, visserligen fjolårsnummer men när har väl julen varit så annorlunda från år till år. Om man nu inte hör till trendnissarna.
155 sidor full med ljuvliga inspirerande bilder och en hel del recept. Den kommer att få ligga framme länge länge.
Jag är verkligen inte den första som klagar på vädret men nu håller det väl ändå på att bli för mycket.
Det gråa ligger tungt och lågt över bygden och på nåt sätt känns det som om allt har stannat av. Åtminstone här runt oss ser man inte ens till folk mera. Alla sitter inne i sina stugor, tror bara det är jag och Zeb som törs ut numera.
Skorna sjunker djupt ner i sörjan och nu syns det t.o.m avtryck av mina skor där tårna är inåtvända, hur roligt är nu inte det. Sörjan har man sen allt upp till midjan och allt får tvättas efter varje promenad. Ni kan bara ana hur hunden ser ut... och vilket arbete det är med hans päls. Men han är lika glad för det, allt tills han med våld blir intryckt i duschskåpet.
Massor av folk på mässan var det och jag hittade en hel del trevligt folk att prata med. Snickaren hamnade i tjänst med kort varsel så honom kanske ni såg vid Optimas monter i fall ni var där.
En julklapp hittade jag och så en limpa och några semlor. Det blir ju mest att man går och tittar och tar sej ett provsmak här och där. Mest imponerad var jag nog av Sverige Åke som svarvade skålar i färsk björk så att det skvätte om det. Han har varit på Optima och hållit kurs när båda pojkarna varit där och ett föräldramöte passade in just med det så jag har sett honom arbeta en gång förut. Mycket imponerande och fort går det.
Själv har jag  fortsatt med min modelleringsmassa. Gjort klart det tredje tro hopp och kärlek och har nu putsat och målat på nästa projekt. Får jag det klart i morgon ska jag visa nån bild på det.


Snickaren in action med intarsia. (skitig mobilbild)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar