Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 26 november 2012

Snöat in på tre gubbar


Virkhysterin är åter i full gång och det var absolut fel tidpunkt att börja med det nu när så mycket annat är och borde vara igång.
Men som vanligt är jag lite måndagslullig så det sker inte så mycket ändå. Har tagit ut några hjärtan och stjärnor av den sista modelleringsmassan som jag sen kan pryda upp ett par julkrukor med.
Hotade också med att hänga upp nån belysning i fönstren men om det är nåt vi är oeniga om i det här huset så är det just tidpunkten för dessa upphängningar. Jag anser att nu är den absolut mörkaste tiden på året och det är då vi behöver bli upplysta och uppmuntrade. Gubben och sin sida är tvär och inåtvänd och tycker julen ska pyntas dan före julafton typ. Hur roligt är det då sen om jag får fråga.
Sneglade bort mot svägerskans och jag kan nästa lägga huvudet i pant att där lyser nåt röd och juligt i ett fönster. Jojjomensan, men gubben har också kikat ditåt och påstår att nejnej det är nog nåt annat, har de inte alltid haft nån sån lampa? Försöka duger.
Så istället har jag landat vid datorn och snöat in mej på tre skönsjungande gossar. Ja en av dem är numera medlem i änglakören men en gång i tiden var de tre och jag hade gett rätt så mycket för att uppleva dem live. De finns också i min skivsamling men är rätt sällan spelade. I så fall ska jag vara ensam hemma och bara lyssna och njuta. Det här kan vara en sida av mej ni inte känner till men så har jag också en massa sidor.
Vill ni höra och se vad jag menar? tryck HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar