Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 26 maj 2015

Allt på en gång

Det är nu sena kvällen och jag borde egentligen släckt sänglampan redan.
Jag har hälsat på härliga vänner som jag redan före påsken lovade "att bara vi får undan påsken nu så ska jag komma hälsa på. I förra veckan fick jag ett telefonsamtal där det undrades när vi har påsk i Esse? Hos dem var det sex veckor sedan... Så då slog jag fast på stående fot att det blir ikväll.
Vi kom av någon anledning att prata tvättmaskiner under kvällen. När jag kom hem stod alla mina tre karlar med huvudena nere i tvättmaskinen och gubben upplyste mej "att nö ir vi i pissi" Tvättrumman hade helt enkelt lagt av och plaskvåt tvätt låg i tvättkorgen. Snälla svärmor tog hand om eländet och lovade att jag skulle få hämta torra kläder i morgon. Tack för det.
Så typiskt att alla utgifter kommer på en och samma gång och jag såg redan hur barnen skulle få gå runt med tiggarstaven. Men gubben är inte den som ger opp hur som helst och för tillfället ser det ut som om den skulle kunna fungera ännu ett tag. Blir att testa ordentligare i morgon. Nu lägger vi ner för i kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar